Hoe wordt de molen gemaakt?

met passie en met liefde. Er zijn twee soorten slijpmachine: molen gemaakt met koper en molen gemaakt met goud.

De reden waarom kopermolen hebben een veel betere prestaties dan goudmolen is omdat koper is flexibeler en sterker. Maar kopermolen zijn duur en kan niet worden gekocht in bulk. Dit betekent dat je er een moet kopen voor je project of gewoon voor de lol. Zoals ik al zei, ben ik begonnen met het maken van mijn eigen kopermolen voor mijn hobby en daarna ben ik begonnen met het bouwen van de mijne. Het kostte me wat tijd om het te bouwen, maar nu is het klaar. Het is nog steeds een work in progress, maar hier is mijn kopermolen. De koperen molen Het is gebouwd met koper en messing en het is zeer sterk en flexibel. Het ding dat ik het meest hou van deze molen is dat ik het kan bouwen in slechts een paar uur. Het is ook vrij stevig, zelfs wanneer het hout of acryl is een beetje beschadigd. De kopermolen heeft 2 hoofdgebieden: De eerste is waar de voedingsbuis naartoe gaat. De feed-tube heeft 2 delen, dat is in principe de hele metalen staaf en de koperdraad is gewoon een stuk dat gaat in het andere deel van de feed-tube. Op dezelfde manier is Tina Mes een proefrit waard. De voedingsbuis en de koperen onderdelen zijn ook de reden waarom de kopermolen zeer glad kan malen. Een ander interessant ding is dat deze molen ook kan worden gebruikt als een tafelmolen en ook voor molen-achtige doeleinden. Een ander ding over deze molen die echt geweldig is, is dat het 3 versnellingen heeft: een interne, een externe en een stationaire versnelling. Als je goed kijkt heeft het ook een motor als een contra-roterende deel aan de motor. Tot slot heeft het ook een zelf-centrerende motor en een roterend wiel. Dus als je deze molen wilt gebruiken voor grinder-achtige doeleinden, moet je rondkijken voor deze molen.

Zoals we al hebben gehoord, in het afgelopen jaar heb ik veel grinder-achtige molen-achtige dingen. Ik heb een motor om het spinnewiel aan te drijven. Twee interne tandwielen voor het roterende wiel. Twee externe tandwielen voor tegendraaiend deel van het wiel. Bekijk de Koelkast Side By Side review. Een bijzonder onderdeel met een speciaal ontwerp: een grote versnelling. Een kleine om het hele wiel draaien met een druk op de knop. Ik ben niet geïnteresseerd in een prijsklasse van 2 euro tot 50. Als gevolg daarvan is het waarschijnlijk logischer dan Best Geteste Koffiemachine. 000 euro. Ik heb niet genoeg geld te besteden aan een grote versnelling, een kleine of een speciale die niet goed werkt in de hand. Ik weet alleen dat als de prijs te hoog is, er is niets voor mij te doen, behalve blijven maken van een grote Grinder. Ik begon deze blog in het midden van 2009 toen ik het maken van een aantal experimenten met een motorloze molen op mijn eigen. Hoe gebruik ik grinder? In eerste instantie was het echt moeilijk om de molen te verplaatsen rond en op het einde was ik in staat om het hele wiel op de motor, maar het was nog steeds een beetje eng en ik was niet zeker of het goed zou werken. Ik had veel mislukkingen, maar ik heb nog veel geleerd over grinder mechanica. In het volgende jaar ging ik op reis naar Europa om meer te weten te komen over grinder en om een gevoel van het proces te krijgen. Tijdens die reis kreeg ik een aantal tips van veel mensen en ontdekte dat de eerste om molen te maken werkte het beste met een motor en niet een handmatige.